Wil jij

meewerken

aan de mooiste

engineering

projecten?

Tekenaar / Engineer Elektrotechniek

Sjouke over haar werk: “Na ruim 6 jaar bij Kanters Elektro krijg ik nog steeds kippenvel als ik met de hoofdmonteur/projectleider door het pand loop en bijvoorbeeld de verlichting vloeiend aan- en weer uit gaat. Het is zo gaaf dat we aan heel diverse, vaak grote en ook internationale projecten werken. Of het nu gaat om het tekenen en engineeren voor een vliegtuighanger op Malta, een compleet nieuw logistiek centrum voor de PLUS Supermarkten in Oss en Picnic in Utrecht, of een lokale eterij. Samen doen we er alles aan om het project van begin tot eind vlekkeloos te laten verlopen! Wij denken mee en adviseren over design en functionaliteit en willen hierin de verwachtingen van onze klanten elke keer overtreffen! Daar staan wij voor en daarom werken wij al jaren samen met onze klanten.” 

Wat doe jij als Ervaren /Tekenaar Engineer Elektrotechniek bij Kanters Elektro?

Door jouw ontwerp, advies en engineering zorg jij er als Ervaren Tekenaar Engineer voor dat de klant een state of the art elektrotechnische installatie krijgt. Jij realiseert goede 2D en/of 3D werktekeningen van zeer uiteenlopende elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw. Daarmee kunnen de monteurs de installaties goed, snel en efficiënt aanleggen. Natuurlijk doe jij dit niet alleen en werk jij in professioneel en collegiaal team van 6 directe collega’s. Er is volop werk en jij kan direct “aan de bak”.

Wat zijn jouw werkzaamheden als Ervaren Tekenaar /Engineer Elektrotechniek bij Kanters Elektro?

 • Tekenen en Engineeren van Elektrotechnische installaties, inclusief het uitwerken en reviseren met behulp van StabiCad/Revit;
 • Meedenken en adviseren over elektrotechnische installaties op basis van bestek of eigen ontwerp;
 • Overleg met collega’s van engineering, projectleiders, werkvoorbereiding, monteurs voor, maar ook tijdens het project om te zorgen dat jouw ontwerp uitvoerbaar is. Jij bezoekt de locaties met regelmaat.

Wat krijg jij bij Kanters Elektro als Ervaren Tekenaar /Engineer Elektrotechniek?

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en jouw inzet,
 • waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten;
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Aantrekkelijke randvoorwaarden.

Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al 35 jaar en heeft ruim 50 medewerkers die vaak al lang hier werken. Wij zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering, Wij zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf. Er wordt vanuit een modern en goed uitgerust pand in Erp gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en wij doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, word jij geholpen en hebben wij oog voor jou als mens. Wij werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar eens naar onze verschillende projecten Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit. Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daar zijn wij trots op, samen maken wij Kanters.

Wat breng jij mee als Ervaren Tekenaar / Engineer Elektrotechniek bij Kanters Elektro?

Jij bent zorgvuldig en accuraat met oog voor detail en hebt de nodige ervaring als Tekenaar en Engineer. Daarnaast heb jij:

 • Een HBO werk- en denkniveau en diploma op tenminste MBO niveau 4 elektrotechniek;
 • Jij bent vertrouwd met Breeam en hebt ruime kennis en ervaring met Stabicad en Revit;
 • Jij bent zelfstandig en hebt een servicegerichte houding, contact met  klanten en collega’s gaat je goed af.

Interesse?

Wil jij meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel of whatsapp dan met Manouk Lips (06-51710093) of mail naar mlips@kanterselektro.nl

Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton, en stuur jouw CV en motivatie waarin jij kort uitlegt waarom jij bij ons wilt werken en jij diegene bent die wij zoeken?

Wij geven binnen 5 werkdagen een reactie.

Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze vacature.

Industriële automatisering

Terug naar overzicht
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then