Wil jij

meewerken

aan de mooiste

engineering

projecten?

MONTEUR BEVEILIGINGSTECHNIEK

Michel zegt: “ik werk al meer dan 10 jaar met veel plezier als Monteur Beveiligingstechniek voor Kanters. De verbouwing van het hoofdkantoor van een grote klant was het meest uitdagend project. Er kwam een nieuw beveiligings- en toegangsysteem terwijl het pand in delen werd verbouwd. Hierdoor moesten delen van het oude beveiligingssysteem in het verbouwde deel aan het nieuw paneel toegevoegd worden. Tegelijkertijd moesten de delen van het pand die werden verbouwd tijdelijk uitgeschakeld worden of over overgezet naar het andere paneel. Daarbij was het de opdracht om koppelingen te maken met toegangscontrole voor bepaalde poorten, deuren en ruimtes en om camera installaties etc. aan te passen. Dat was een pittige klus, maar wel gaaf! en het is foutloos verlopen. Natuurlijk zijn er ook minder complexe werkzaamheden en sta je klaar als er storingen of problemen zijn.  Kortom er is volop afwisseling en geen dag is hetzelfde.”

Wat doe je als Monteur Beveiligingstechniek bij Kanters Elektro?

Als monteur Beveiligingstechniek bij Kanters Elektro krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dankzij jouw werk hebben klanten een veilig gevoel. Je werkt zelfstandig aan het installeren, programmeren en opleveren van verschillende beveiligingsinstallaties (zoals onder andere inbraakalarminstallaties, brandmeldinstallaties, toegangscontrole- en camerasystemen). Ook het zelfstandig opsporen en verhelpen van storingen en het onderhouden en programmeren van de beveiligingssystemen behoren tot je taken. Je runt min of meer je eigen zaak binnen Kanters. Daarbij ga je samenwerken met onze nog te werven Projectleider Beveiligingstechniek.

Wat zijn je werkzaamheden als Monteur Beveiligingstechniek bij Kanters Elektro:

 • Je monteert, installeert  en waar nodig programmeer je camera- en inbraaksystemen, toegangscontroles en brandbeveiligingssystemen;
 • Je hebt bij voorkeur al kennis van ATS systemen;
 • Zodra je een project oplevert geef je de klant uitleg over het beveiligingssysteem en overhandig je de wachtwoorden;
 • In geval van storingen of problemen los je deze op voor je klanten.

Wat krijg je bij Kanters Elektro als Monteur Beveiligingstechniek

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en je inzet, waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten;
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Uitzicht op een vast contract.

Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al meer dan 30 jaar en heeft ruim 50 medewerkers met vaak lange dienstverbanden. We zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering. We zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf met een dorpsmentaliteit. Er wordt vanuit een mooi en modern pand in Erp  gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en we doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, wordt je geholpen en hebben we oog voor jou als mens. 

We werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar eens naar onze verschillende projecten; Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit. Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor je persoonlijke ontwikkeling en waar nauwelijks sprake is van verloop. Daar zijn we trots op; samen maken we Kanters.

Wat breng je mee als Monteur Beveiligingstechniek bij Kanters Elektro:

Je hebt een service- en oplossingsgerichte houding en ervaring in de elektrotechniek en/of beveiligingstechniek. Daarnaast heb je:

 • Ervaring als (Service)Monteur Beveiligingstechniek en wil graag een volgende stap maken en doorgroeien;
 • Een diploma op mbo niveau 3 elektrotechniek of een vergelijkbaar niveau;
 • Je hebt tenminste je diploma voor MBV en een verklaring voor betrouwbaarheid is voor jou geen probleem. Als je ook je diploma’s TBV, CCTV, onderhoudskundige en/of installatiedeskundige Brandmeldinstallaties hebt of wilt gaan halen, dan is dat top!
 • Rijbewijs B en VCA.

Wil je meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel dan of WhatsApp met Maarten Kanters (0413-216900) of mail naar werken@kanterselektro.nl.

Direct solliciteren? klik op de sollicitatiebutton, en stuur je CV en motivatie waarin je kort uitlegt waarom je bij ons wilt werken en jij diegene bent die we zoeken?

Je krijgt binnen 5 werkdagen een reactie.

Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze vacature.

Industriële automatisering

Terug naar overzicht
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then