Wil jij

meewerken

aan de mooiste

engineering

projecten?

PROJECTLEIDER ELEKTROTECHNIEK

Ton zegt: “Bij Kanters wordt de Brabantse sfeer en collegialiteit van een familiebedrijf gecombineerd met een Can-do mentaliteit. We staan voor kwaliteit en het ontzorgen van onze klanten met al hun vragen en opdrachten voor elektrotechnische installatie. Dat doen we goed, snel en voor een fatsoenlijke prijs. Kortom we klaren de klus samen! We hebben dan ook veel trouwe opdrachtgevers waar we mooie en gevarieerde projecten voor verzorgen.  Als projectleider krijg je de kans om verantwoordelijkheid te nemen en het vertrouwen en de vrijheid dat daarbij hoort.  Daarbij zijn wij volop in ontwikkeling, want het kan altijd beter! Ik voel me hier als een vis in het water.”

Wat doe je als Projectleider Elektrotechniek bij Kanters Elektro?

Als projectleider ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor uiteenlopende elektrotechnische projecten in de utiliteitsbouw. Zo realiseren we bijvoorbeeld de installatie voor het nieuwe, landelijk gecentraliseerde “hightech” distributiecentrum voor supermarktketen PLUS dat in Oss gerealiseerd zal worden. Vanaf het calculeren en offreren tot uitvoering en oplevering is het jouw project. Natuurlijk sta je er niet alleen voor en werk je in een team van fijne en betrokken collega’s. Je zorgt voor de inkoop, overlegt met de klant, leveranciers en onderaannemers en bezoekt de projecten. Je stuurt jouw projecten en de mensen die daarbij betrokken zijn aan. Je geeft uitleg en zorgt dat het begrepen wordt. Als het niet loopt of iemand zit ergens mee, stap je er naar toe. Je staat voor je mensen en zorgt dat ze zich blijven ontwikkelen.

Wat zijn je werkzaamheden als Projectleider Elektrotechniek bij Kanters Elektro:

Voor onze afdeling Utiliteit is plaats voor een energieke en gedreven projectleider met enkele jaren ervaring, die zich wil blijven ontwikkelen als manager en streeft naar de next level.

 • Je neemt het project op, denkt mee en adviseert, calculeert en verzorgd de offerte en opvolging ervan;
 • Projectengineering van a tot z: je bereid het project voor, maakt de uitvoeringsbegroting en planning, besteld materialen, regelt onderaanneming en overlegt met alle betrokken partijen vanaf de klant, engineering, leveranciers, tot en met je eigen team;
 • Het onderhouden van een goed contact en korte lijnen met de klant, waarbij ook commerciëlen kansen worden gesignaleerd;
 • Je bewaakt de voortgang, stuurt bij waar nodig en regelt zelfstandig jouw projecten op inhoudelijk, organisatorisch en financieel gebied en houdt de administratie en urenverantwoording bij.

Wat krijg je bij Kanters Elektro als Projectleider Elektrotechniek:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en je inzet,
  waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten;
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Aantrekkelijke randvoorwaarden, passend bij de functie.

Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al meer dan 30 jaar en heeft ruim 50 medewerkers met vaak lange dienstverbanden. We zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering. We zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf met een dorpsmentaliteit. Er wordt vanuit een mooi en modern pand in Erp  gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en we doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, wordt je geholpen en hebben we oog voor jou als mens. 

We werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar eens naar onze verschillende projecten; Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit. Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor je persoonlijke ontwikkeling en waar nauwelijks sprake is van verloop. Daar zijn we trots op; samen maken we Kanters.

Wat breng je mee als Projectleider Elektrotechniek bij Kanters Elektro:

Je bent energiek, gedreven en proactief en hebt al ervaring als Projectleider in de utiliteit en vindt dit een mooie volgende stap. Daarbij voel je je thuis in een informele organisatie waar we zaken voor elkaar krijgen en zeggen waar het op staat. Daarnaast heb je:

 • Een diploma voor MBO of HBO elektrotechniek;
 • Technische kennis en minimaal 3 jaar ervaring als projectleider in de elektrotechniek;
 • Je beheerst het vak inhoudelijk, bent service- en oplossingsgericht en ook het omgaan met klanten en medewerkers gaat je goed af. Informeren of er nog nieuwe projecten aankomen en zorgen dat je ook hierbij betrokken wordt is bij jou in goede handen;
 • Kennis van de markt en toegepaste technieken in de utiliteit;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Rijbewijs B en VCA-(VOL).

Wil je meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel of WhatsApp dan met Maarten Kanters (0413-216900) of mail naar werken@kanterselektro.nl.

Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton, en stuur je CV en motivatie waarin je kort uitlegt waarom je bij ons wilt werken en jij diegene bent die we zoeken?

Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie.

Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze vacature.

Industriële automatisering

Terug naar overzicht
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then