Wil jij

meewerken

aan de mooiste

engineering

projecten?

PROJECTLEIDER ELEKTROTECHNIEK

Wat doe je als Projectleider Elektrotechniek bij Kanters Elektro?

Als projectleider ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor uiteenlopende elektrotechnische projecten in de utiliteitsbouw. Vanaf het calculeren en offreren tot uitvoering en oplevering is het jouw project. Je zorgt voor de inkoop, overleg met de klant, leveranciers en onderaannemers. Je stuurt je team aan, zorgt voor duidelijkheid en uitleg. Als het niet loopt of iemand zit ergens mee, stap je er naar toe. Je staat voor je mensen en zorgt dat ze zich blijven ontwikkelen.

Wij zijn voor onze afdeling utiliteit op zoek naar een energieke en gedreven projectleider met enkele jaren ervaring, die ons team kan versterken.

Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al meer dan 30 jaar en is actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering. We zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf waar deuren open staan, de sfeer informeel is en waar aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers gewerkt wordt. Met een team van ruim 50 medewerkers die uitblinken in hun vak, combineren we het beste van twee werelden. Een prettige en professionele werkgever met oog voor je persoonlijke ontwikkeling en waar nauwelijks sprake is van verloop. Waar we samen geen uitdaging uit de weg gaan en de afwisselende projecten een goede basis zijn voor een stabiele organisatie. Samen maken we er werk van!

Wat breng je mee als Projectleider Elektrotechniek bij Kanters Elektro: 

Je bent een energiek en proactief persoon, hebt al ervaring als projectleider en vindt dit een mooie volgende stap. Daarnaast heb je:

 • Een diploma voor MBO of HBO elektrotechniek;
 • Technische kennis en minimaal 3 jaar ervaring als projectleider in de elektrotechniek;
 • Je beheerst het vak inhoudelijk, bent service- en oplossingsgericht en ook het omgaan met klanten en medewerkers gaat je goed af. Je informeert of er nog nieuwe projecten aankomen en dat je ook hierbij betrokken wordt;
 • Kennis van de markt en toegepaste technieken;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Rijbewijs B en VCA-(VOL).

Wat zijn je werkzaamheden als Projectleider Elektrotechniek bij Kanters Elektro:

 • Je neemt het project op, denkt mee en adviseert, calculeert en verzorgd de offerte en opvolging ervan;
 • Projectengineering van a tot z: je bereid het project voor, maakt de uitvoeringsbegroting en planning, besteld materialen, regelt onderaanneming en overlegt met alle betrokken partijen vanaf de klant, engineering, leveranciers, tot en met je eigen team;
 • Het onderhouden van een goed contact en korte lijnen met de klant, waarbij ook commerciëlen kansen worden gesignaleerd; 
 • Je bewaakt de voortgang, stuurt bij waar nodig en regelt zelfstandig jouw projecten op inhoudelijk, organisatorisch en financieel gebied en houdt de administratie en urenverantwoording bij.

Wat krijg je bij Kanters Elektro als Projectleider Elektrotechniek: 

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en je inzet,
  waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten;
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Aantrekkelijke randvoorwaarden, passend bij de functie.

Wil je meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel dan met Maarten Kanters (0413-216900) of mail naar werken@kanterselektro.nl.

Direct solliciteren klik op de sollicitatiebutton, en stuur je CV en motivatie waarin je kort uitlegt waarom je bij ons wilt werken en jij diegene bent die we zoeken?

Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie.

Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze.

Industriële automatisering

Terug naar overzicht
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then