Wil jij

meewerken

aan de mooiste

engineering

projecten?

PROJECTLEIDER BEVEILIGINGSTECHNIEK

Wat doe je als Projectleider Beveiligingstechniek bij Kanters Elektro?

Als Projectleider Beveiligingstechniek ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor uiteenlopende beveiligingsprojecten (zoals onder andere inbraakalarminstallaties, brandmeldinstallaties, toegangscontrole- en camerasystemen). Bij jou komt het technische en het commerciële aspect samen. Vanaf het calculeren en offreren tot uitvoering en oplevering is het jouw project. Je zorgt voor de inkoop, overleg met de klant, leveranciers en onderaannemers. Je stuurt je team aan, regelt de uitvoering en zorgt voor duidelijkheid en uitleg. Als het niet loopt of iemand zit ergens mee, stap je er naar toe. Je staat voor je mensen en zorgt dat ze zich blijven ontwikkelen.

Wij zijn voor onze afdeling beveiligingstechniek op zoek naar een initiatiefrijke en vakkundige projectleider met enkele jaren ervaring, die ons team kan versterken.

Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al meer dan 30 jaar en is actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering. We zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf waar deuren open staan, de sfeer informeel is en waar aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers gewerkt wordt. Met een team van ruim 50 medewerkers die uitblinken in hun vak, combineren we het beste van twee werelden. Een prettige en professionele werkgever met oog voor je persoonlijke ontwikkeling en waar nauwelijks sprake is van verloop. Waar we samen geen uitdaging uit de weg gaan en de afwisselende projecten een goede basis zijn voor een stabiele organisatie. Samen maken we er werk van!

Wat breng je mee als Projectleider Beveiligingstechniek bij Kanters Elektro:

Je bent een initiatiefrijk en energiek persoon en hebt al ervaring als projectleider of (leidinggevend) monteur in de beveiligingstechniek en vindt dit een mooie volgende stap. Daarnaast heb je:

 • Een diploma voor MBO of HBO elektrotechniek;
 • Een diploma TBV Technicus Beveiligingsinstallaties;
 • Een diploma Projecterings- en installatiedeskundige Brandmeldinstallaties;
 • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van beveiligingsinstallaties;
 • Je beheerst het vak inhoudelijk, bent service- en oplossingsgericht en ook het omgaan met klanten en collega’s gaat je goed af. Je bent commercieel en het volgen van leads en plegen van acquisitie gaat je goed af;
 • Rijbewijs B en VCA-(VOL).

Wat zijn je werkzaamheden als Projectleider Beveiligingstechniek bij Kanters Elektro:

 • Je neemt het project op, denkt mee en adviseert, calculeert en verzorgd de offerte en opvolging ervan.
 • Projectengineering van a tot z: je bereid het project voor, maakt de uitvoeringsbegroting en planning, besteld materialen, regelt onderaannemers en overlegt met alle betrokken partijen van klant, engineering, leveranciers, tot je team.
 • Het onderhouden van een goed contact en korte lijnen met de klant, en het signaleren van commerciële kansen.
 • Je bewaakt de voortgang, stuurt bij waar nodig en regelt zelfstandig jouw projecten op inhoudelijk, organisatorisch en financieel gebied en houdt de administratie en urenverantwoording bij.

Wat krijg je bij Kanters Elektro als Projectleider Beveiligingstechniek:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en je inzet,
  waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten; 
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Aantrekkelijke randvoorwaarden.

Wil je meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel dan met Maarten Kanters (0413-216900) of mail naar werken@kanterselektro.nl.

Direct solliciteren klik op de sollicitatiebutton, en stuur je CV en motivatie waarin je kort uitlegt waarom je bij ons wilt werken en jij diegene bent die we zoeken?

Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie.

Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze.

Industriële automatisering

Terug naar overzicht
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then