Wil jij

meewerken

aan de mooiste

engineering

projecten?

PROJECTLEIDER BEVEILIGINGSTECHNIEK

Maarten Kanters vertelt: “We willen onze activiteiten in de Beveiligingstechniek verder structureren en uitbouwen. We doen al veel voor onze klant en zien de potentie! Als Projectleider Beveiligingstechniek krijg je dan ook de kans en de ruimte om dit als professionele discipline vorm te geven. Je hebt ideeën, de drive en ambitie om Beveiligingstechniek binnen ons team van Projectleiders en Calculators Utiliteit en Industriële Automatisering  neer te zetten. Dat doe je bij bestaande, maar ook nieuwe projecten en het ontwikkelen van nieuwe markten spreken je aan. Er is een goed en kansrijk fundament maar ook een wereld te winnen.”

Wat doe je als Projectleider Beveiligingstechniek bij Kanters Elektro?

Als Projectleider Beveiligingstechniek komt het technische en het commerciële aspect bij jou samen. Beveiligingsprojecten voor onder andere inbraak- en brandmeldinstallaties, toegangscontrole- en camerasystemen bij bestaande en nieuwe klanten beginnen en eindigen bij jou! Vanaf het calculeren en offreren tot uitvoering en oplevering is het jouw project. Je zorgt voor de inkoop, overleg met de klant, monteurs, leveranciers en eventuele onderaannemers. Je stuurt je team aan, waar nodig huur je kennis en capaciteit in. Je maakt werk van je eigen ontwikkeling en van die van je mensen! Ook het menselijke aspect is daarbij belangrijk, daardoor willen mensen met en voor je werken.

Wat zijn je werkzaamheden als Projectleider Beveiligingstechniek bij Kanters Elektro:

 • Je neemt het project op, denkt mee en adviseert, calculeert en verzorgd de offerte en opvolging ervan.;
 • Je bereidt het project voor, maakt de uitvoeringsbegroting en planning, besteld materialen, regelt onderaannemers en overlegt met alle betrokken partijen van klant, engineering, leveranciers, tot je team;
 • Het onderhouden van een goed contact en korte lijnen met de klant, en het signaleren van commerciële kansen;
 • Je bewaakt de voortgang, stuurt bij waar nodig en regelt zelfstandig jouw projecten op inhoudelijk, organisatorisch en financieel gebied en houdt de administratie en urenverantwoording bij.

Wat krijg je bij Kanters Elektro als Projectleider Beveiligingstechniek:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en je inzet,
  waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten;
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Uitzicht op een vast contract.

Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al meer dan 30 jaar en heeft ruim 50 medewerkers met vaak lange dienstverbanden. We zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering. We zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf met een dorpsmentaliteit. Er wordt vanuit een mooi en modern pand in Erp  gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en we doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, wordt je geholpen en hebben we oog voor jou als mens. 

We werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar eens naar onze verschillende projecten; Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit. Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor je persoonlijke ontwikkeling en waar nauwelijks sprake is van verloop. Daar zijn we trots op; samen maken we Kanters.

Wat breng je mee als Projectleider Beveiligingstechniek bij Kanters Elektro:

Je bent een energiek en proactief persoon en hebt al ervaring als projectleider of (leidinggevend) monteur in de beveiligingstechniek en vindt dit een mooie volgende stap. Daarnaast heb je:

 • Een diploma voor MTS of HTS elektrotechniek;
 • Technische kennis en minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van beveiligingsinstallaties;
 • Je beheerst het vak inhoudelijk, bent service- en oplossingsgericht en ook het omgaan met klanten gaat je goed af. Je bent commercieel en het volgen van leads en plegen van acquisitie gaat je goed af;
 • Je hebt tenminste je diploma voor MBV en een verklaring voor betrouwbaarheid is voor jou geen probleem. Als je ook je diploma’s TBV, CCTV, onderhoudskundige en/of installatiedeskundige Brandmeldinstallaties hebt of wilt gaan halen, dan is dat top!
 • Rijbewijs B en VCA-VOL.

Wil je meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel dan of WhatAapp met Maarten Kanters (0413-216900) of mail naar werken@kanterselektro.nl.

Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton, en stuur je CV en motivatie waarin je kort uitlegt waarom je bij ons wilt werken en jij diegene bent die we zoeken?

Je krijgt binnen 5 werkdagen een reactie.

Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze vacature.

Industriële automatisering

Terug naar overzicht
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then