Wil jij

meewerken

aan de mooiste

engineering

projecten?

OPEN SOLLICITATIE

Leuk dat je belangstelling hebt voor een loopbaan bij Kanters Elektro en onze nieuwe collega wil worden!

  • Je wil dus werken aan afwisselende projecten en met de nieuwste technieken.
  • Daarbij werk je met leuke, professionele collega’s, sommige jong, andere weer wat ouder en ervaren.
  • Ook werken aan je ontwikkeling en nieuwe dingen leren is voor jou waardevol.
  • Bovendien zoek je volop kansen om door te groeien!
  • Je vindt gezelligheid en plezier net zo belangrijk als zorgen dat je goed werk levert dat op tijd klaar is.

Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al meer dan 30 en heeft ruim 50 medewerkers die vaak al lang hier werken. We zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering, We zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf met een dorpsmentaliteit. Er wordt vanuit een mooi en modern pand in Erp gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en we doen het samen. Er word van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, wordt je geholpen en hebben zo oog voor je als mens.

We werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar eens naar onze verschillende projecten; Kanters projecten utiliteit en Kanters projecten industriële automatisering. Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor je persoonlijke ontwikkeling en waar nauwelijks sprake is van verloop. Daar zijn we trots op, samen maken we Kanters

Word jij onze nieuwe collega? We leren je graag kennen! Vul je contactgegevens in en we nemen binnen 3 dagen contact met je op. Dan kunnen we uitvinden of we bij elkaar passen. Je kan natuurlijk ook zelf contact opnemen. Bel dan met Maarten Kanters (0413-216900) of mail naar werken@kanterselektro.nl.

Heb je een CV en motivatie is dat super, die ontvangen we graag. Heb je die niet, geen punt. Klik ook dan op de sollicitatiebutton, vul je contactgegevens in en geef aan wat je wil en waarom je bij Kanters Elektro wil werken. 

Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie.

Industriële automatisering

Terug naar overzicht
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then