Wil jij

meewerken

aan de mooiste

engineering

projecten?

Leidingggevend Hoofdmonteur Elektrotechniek Utiliteit.

Bart zegt: “ik werk al meer dan 16 jaar met veel plezier bij Kanters. Waarom? Het is mooi en afwisselend werk. Wij maken veel verschillende installaties en werken veelal in de regio, maar ook voor landelijke opdrachtgevers. Wij werken met goed materiaal en de nieuwste technieken. Wij leveren kwaliteit en dat wordt ook door onze opdrachtgevers gewaardeerd. Beter wat langer en goed, dan dat je terugkomen moet! Daarbij is de sfeer bij Kanters top en als jij iets nieuws wilt leren of door wilt groeien, dan wordt daar serieus werk van gemaakt.”

Wat doe jij als Leidinggevend Hoofdmonteur Elektrotechniek Utiliteit bij Kanters Elektro?

Jij weet van aanpakken en voelt je thuis bij een Brabants familiebedrijf. Voor jou is plezier, collegialiteit en kwaliteit leveren belangrijk. Jij vindt het leuk om de eigen en ingeleende monteurs aan te sturen en aan verschillende, uitdagende elektrotechnische projecten te werken in de utiliteit . Zo hebben wij onlangs onder andere het hoofdkantoor van Jumbo volledig verbouwd. En momenteel werken wij aan het "hightech" distributiecentrum van supermarktketen Plus dat in Oss gerealiseerd wordt.  Jij bent als het ware de uitvoerder elektrotechniek. Er is altijd werk wat jij leuk vindt en past bij jouw kunnen, zonder jouw ontwikkeling in de weg te staan. Dat doen wij in overleg. Jij werkt zelfstandig of in een team op basis van tekeningen en instructies. Natuurlijk kan jij bij jouw projectleider terecht voor vragen of wanneer jij ergens mee zit.

Wat zijn jouw werkzaamheden als Leidinggevend Hoofdmonteur Elektrotechniek Utiliteit bij Kanters Elektro?

 • Jij geeft leiding aan hoofdzakelijk eigen, maar ook ingeleende monteurs;
 • Jij coacht nieuwe hulp- en leerling-monteurs en leert ze de fijne kneepjes van het vak;
 • Overleg met de projectleider, werkvoorbereiding en opdrachtgever. Jij bent de schakel naar de dagelijkse praktijk;
 • Jij begeleid en bewaakt de montage en installatie van elektrotechnische (deel)installaties op basis van tekeningen. Jij springt bij waar nodig en zorgt dat problemen en storingen opgelost worden. Als dat nodig is geef jij wijzigingen door aan de tekenaar t.b.v. revisie;
 • Jij ziet toe op de veiligheid tijdens het werk en de kwaliteit van de installaties.

Wat krijg jij bij Kanters Elektro als Leidinggevend Hoofdmonteur Elektrotechniek Utiliteit?

 • Goed gereedschap, materiaal en gebruik van de nieuwste technieken;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en jouw inzet, waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten;
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om je persoonlijk verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Aantrekkelijke randvoorwaarden zoals: een eigen bus, mobiele telefoon en werkkleding;
 • Uitzicht op een vast contract.

Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al 35 jaar en heeft ruim 50 medewerkers die vaak al lang hier werken. Wij zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering, Wij zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf. Er wordt vanuit een modern en goed uitgerust pand in Erp gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en wij doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, word jij geholpen en hebben wij oog voor jou als mens. Wij werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar eens naar onze verschillende projecten Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit. Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daar zijn wij trots op, samen maken wij Kanters.

Wat breng jij mee als Leidinggevend Hoofdmonteur Elektrotechniek Utiliteit bij Kanters Elektro?

Jij bent een techneut pur sang, houdt overzicht en leidinggeven gaat jou van nature goed af. Met klanten omgaan is voor jou geen probleem. Daarnaast heb jij:

 • Ervaring met leidinggeven aan teams die variëren in samenstelling;
 • Technische kennis en ruime ervaring met elektrotechnische installaties;
 • Een mbo+ werk- en denkniveau;
 • Een diploma op mbo niveau 3 of 4 elektrotechniek of een vergelijkbaar niveau;
 • Rijbewijs B (E) en VCA-VOL .

Interesse?

Wil jij meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel of whatsapp dan met Manouk Lips (06-51710093) of mail naar mlips@kanterselektro.nl

Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton, en stuur jouw CV en motivatie waarin jij kort uitlegt waarom jij bij ons wilt werken en jij diegene bent die we zoeken?

Jij krijgt binnen 5 werkdagen een reactie.

Industriële automatisering

Terug naar overzicht
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then