Wil jij

meewerken

aan de mooiste

engineering

projecten?

Junior Tekenaar Engineer Elektrotechniek

Door onze groei hebben wij een vacature voor een Junior Tekenaar Engineer Elektrotechniek met potentie voor de toekomst. Wil jij jezelf ontwikkelen en doorgroeien tot Senior Tekenaar Engineer in 2D en 3D e werken in een team van professionals waarin je goed wordt begeleid? Wil jij meewerken aan uiteenlopende projecten van een lokaal kantoorpand tot het nieuwe logistieke centrum voor PLUS Supermarkten?

Wat doe jij als Junior Tekenaar Engineer Elektrotechniek bij Kanters Elektro?

Als Junior Tekenaar Engineer Elektrotechniek zorg jij voor de uitwerking en revisie van goede werktekeningen van zeer uiteenlopende elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw en logistiek. Jij staat middenin het team en bent een belangrijke schakel tussen de projectleider op kantoor en de monteurs in de buitendienst. Met jouw tekeningen kan de monteur de installaties goed, snel en efficiënt aanleggen. Natuurlijk doe jij dit niet alleen en werk je in professioneel en collegiaal team waarin je goed wordt begeleid en kan werken aan jouw groei en ontwikkeling

Wat zijn jouw werkzaamheden als Junior Tekenaar Engineer Elektrotechniek bij Kanters Elektro?

 • Uitwerken van elektrotechnische installaties op basis van bestek of eigen ontwerp;
 • Reviseren van elektrotechnische tekeningen met behulp van StabiCad/AutoCad/Revit;
 • Overleg met engineering, projectleider, werkvoorbereiding, monteurs voorafgaand maar ook tijdens het project om te zorgen dat jouw ontwerp uitvoerbaar is. 

Wat krijg jij bij Kanters Elektro als Junior Tekenaar Engineer Elektrotechniek?

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en je inzet, waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten;
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Aantrekkelijke randvoorwaarden.

Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al 35 jaar en heeft ruim 50 medewerkers die vaak al lang hier werken. Wij zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering, Wij zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf. Er wordt vanuit een modern en goed uitgerust pand in Erp gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en wij doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, word je geholpen en hebben wij oog voor jou als mens. Wij werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar eens naar onze verschillende projecten Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit. Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daar zijn wij trots op, samen maken wij Kanters. 

Wat breng jij mee als Junior Tekenaar Engineer Elektrotechniek bij Kanters Elektro?

 • Jij bent zorgvuldig en accuraat met oog voor detail en hebt het liefst al ervaring als technisch tekenaar. Daarnaast heb jij:
 • Een diploma op MBO niveau 4 elektrotechniek;
 • Kennis van en ervaring met AutoCad. Kennis van en ervaring met Stabicad en Revit is een pré;
 • Jij hebt een servicegerichte houding en contact met collega’s gaat jou goed af.

Interesse?

Wil jij meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel of whatsapp dan met Manouk Lips (06-51710093) of mail naar mlips@kanterselektro.nl

Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton, en stuur je CV en motivatie waarin je kort uitlegt waarom je bij ons wilt werken en jij diegene bent die we zoeken?

Je krijgt binnen 5 werkdagen een reactie.

Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze vacature.

Industriële automatisering

Terug naar overzicht
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then