Wil jij

meewerken

aan de mooiste

engineering

projecten?

Leidinggevend Hoofdmonteur Industriële Automatisering

Peter zegt: “Waarom ik al 20 jaar werk bij Kanters? Ik ben hier begonnen als monteur utiliteit, en heb mijzelf hier altijd verder kunnen ontwikkelen. Zo ben ik nu leidinggevend Hoofdmonteur Industriële Automatisering en krijg ik de kans om junior engineer te worden. Je krijgt bij Kanters Elektro veel vrijheid en vertrouwen. Door het soort werk en doordat je werkt voor verschillende bedrijven, is geen dag hetzelfde. Ook ga je wel eens naar het buitenland. Dan bedoel ik niet alleen Duitsland of België maar ook bijvoorbeeld naar China. Alle aspecten van het vak komen aan de orde. Daarbij is het echt een familiebedrijf met een grote betrokkenheid en medeleven. Niet alleen met feestjes, maar ook als er minder leuke dingen zijn. Je kent elkaar, weet wat je aan elkaar hebt en als het nodig is kan er veel!”

Wat doe jij als Leidinggevend Hoofdmonteur Elektrotechniek Industriële Automatisering bij Kanters Elektro?

Jij weet van aanpakken en voelt je thuis bij een Brabants familiebedrijf. Voor jou is plezier, omgaan met mensen, collegialiteit en kwaliteit leveren belangrijk. Jij vindt het leuk om de eigen en ingeleende monteurs aan te sturen en aan verschillende, uitdagende elektrotechnische projecten te werken in de industriële automatisering. Jij bent als het ware de uitvoerder industriële automatisering. .Zo werk jij onder andere in de mengvoerindustrie, logistiek, of levensmiddelenindustrie voor toonaangevende opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Ook grote spelers in de betonindustrie, milieutechniek en automotive behoren tot onze klantenkring. Een ding is steeds hetzelfde: dankzij jouw kennis en ervaring heeft jouw klant een goed werkende én betrouwbare installatie.

Wat zijn jouw werkzaamheden als Leidinggevend Hoofdmonteur Elektrotechniek Industriële Automatisering bij Kanters Elektro?

 • Leiding geven aan hoofdzakelijk eigen, maar ook ingeleende monteurs;
 • Jij coacht nieuwe hulp- en leerling-monteurs en leert ze de fijne kneepjes van het vak;
 • Overleg met de projectleider, werkvoorbereiding en opdrachtgever. Jij bent de schakel naar de dagelijkse praktijk;
 • Jij monteert en installeert zelfstandig of met hulp van collega’s (deel)installaties voor de industriële automatisering. Jij helpt mee met inbedrijfstellingen of montagewerkzaamheden aan automatiseringsprojecten;
 • Jij ontwikkelt jezelf tot de een field engineer; een verlengstuk van de algehele engineering;
 • Uitvoeren van of helpen bij I/O test op locatie, samen met de software engineer;
 • Jij regelt zelf jouw materialen, houdt revisietekeningen en overige projectdocumentatie bij.

Wat krijg jij bij Kanters Elektro als Leidinggevend Hoofdmonteur Elektrotechniek Industriële Automatisering?

 • Goed gereedschap, materiaal en gebruik van de nieuwste technieken;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en jouw inzet, waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten;
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Aantrekkelijke randvoorwaarden zoals: een eigen bus, mobiele telefoon en werkkleding;
 • Uitzicht op een vast contract.

Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al 35 jaar en heeft ruim 50 medewerkers die vaak al lang hier werken. Wij zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering, Wij zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf. Er wordt vanuit een modern en goed uitgerust pand in Erp gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en wij doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, word jij geholpen en hebben wij oog voor jou als mens. Wij werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar eens naar onze verschillende projecten Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit. Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daar zijn wij trots op, samen maken wij Kanters.

Wat breng jij mee als Leidinggevend Hoofdmonteur Elektrotechniek Industriële Automatisering bij Kanters Elektro?

Jij hebt een service,- en oplossingsgerichte houding en al enkele jaren leidinggevende ervaring in de industriële automatisering. Daarnaast heb jij:

 •  Ervaring met leidinggeven aan teams die variëren in samenstelling;
 • Een mbo+ werk- en denkniveau;
 • Een diploma op MBO niveau 4 elektrotechniek, industriële automatisering  of een vergelijkbaar niveau;
 • PLC kennis/ervaring (programmeren is een pré, maar jij bent in ieder geval in staat om I/O statussen online na te lopen);
 • Rijbewijs B (E) en VCA-VOL.

Interesse?

Wil jij meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel of whatsapp dan met Manouk Lips (06-51710093) of mail naar mlips@kanterselektro.nl

Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton, en stuur jouw CV en motivatie waarin jij kort uitlegt waarom jij bij ons wilt werken en jij diegene bent die we zoeken?

Jij krijgt binnen 5 werkdagen een reactie.

Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze. vacature.

Industriële automatisering

Terug naar overzicht
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then