Wil jij

meewerken

aan de mooiste

engineering

projecten?

Elektromonteur Utiliteit

Jeppe over werken bij Kanters Elektro: “Via een stage van 2 weken voor het VMBO maakte ik kennis met Kanters Elektro. Dat beviel van twee kanten zo goed, dat ik meteen na het VMBO ben begonnen in een BBL-traject niveau 2 voor elektromonteur utiliteit. Nu 8 jaar verder ben ik bezig met niveau 4. Het bevalt mij nog steeds enorm goed. Als men ziet dat jij iets kan, krijg je ook de kans en het vertrouwen om steeds weer wat meer te mogen doen. Zo draai ik ook regelmatig eigen projecten, waar ik dan verantwoordelijk voor ben en wil ik doorgroeien naar hoofdmonteur. Ook de sfeer is top, met gezellige collega’s en regelmatige activiteiten waar ook iedereen aan meedoet.”

Wat doe jij als Elektromonteur Utiliteit bij Kanters Elektro?

Jij weet van aanpakken en voelt jezelf thuis bij een Brabants familiebedrijf. Voor jou is plezier, collegialiteit en kwaliteit leveren belangrijk. Jij vindt het leuk om aan verschillende, uitdagende elektrotechnische projecten te werken in de utiliteitsbouw. Zo hebben wij onlangs onder andere het hoofdkantoor van Jumbo volledig verbouwd. En momenteel werken wij aan het "hightech" distributiecentrum van supermarktketen Plus dat in Oss gerealiseerd wordt. Er is altijd werk wat jij leuk vindt en past bij jouw kunnen, zonder jouw ontwikkeling in de weg te staan. Dat doen wij in overleg. Jij werkt zelfstandig of in een team op basis van tekeningen en instructies. Ook field engineering maakt onderdeel uit van jouw werkzaamheden. Natuurlijk kan jij bij jouw projectleider terecht voor vragen of wanneer jij ergens mee zit.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde elektromonteurs van diverse niveaus. Van beginnend monteur tot eerste-monteur en (leidinggevende) hoofdmonteur. Jij kunt op ieder niveau instappen en doorgroeien. Deze vacature gaat uit van een volleerd elektromonteur utiliteit bij Kanters Elektro. Dit ben jij nu al, of dit streef jij na voor de toekomst. Samen zorgen wij voor jouw ontwikkeling!

Wat zijn jouw werkzaamheden als Elektromonteur Utiliteit bij Kanters Elektro?

 • Jij monteert en installeert elektrotechnische (deel)installaties op basis van tekeningen en lost problemen en storingen op. Als dat nodig is geef jij wijzigingen door aan de tekenaar t.b.v. revisie;
 • Jij ontwikkelt jezelf tot de field engineer; een verlengstuk van de algehele engineering;
 • Jij ziet toe op de veiligheid tijdens het werk en de kwaliteit van de installaties;
 • Jij coacht nieuwe hulp- en leerling-monteurs elektrotechniek en leert ze de fijne kneepjes van het vak.

Wat krijg jij bij Kanters Elektro als Elektromonteur Utiliteit?

 • Goed gereedschap, materiaal en gebruik van de nieuwste technieken;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en jouw inzet, waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 •  Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten;
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Aantrekkelijke randvoorwaarden zoals: een eigen bus, mobiele telefoon en werkkleding;
 • Uitzicht op een vast contract.

Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al 35 jaar en heeft ruim 50 medewerkers die vaak al lang hier werken. Wij zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering, Wij zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf. Er wordt vanuit een modern en goed uitgerust pand in Erp gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en wij doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, word jij geholpen en hebben wij oog voor jou als mens. Wij werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar eens naar onze verschillende projecten Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit. Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daar zijn wij trots op, samen maken wij Kanters. 

Wat breng jij mee als Elektromonteur Utiliteit bij Kanters Elektro?

Jij bent een geboren techneut, houdt overzicht en met klanten omgaan is voor jou geen probleem. Daarnaast heb jij:

 • Een mbo werk- en denkniveau;
 • Een diploma op mbo niveau 2, 3 of 4 elektrotechniek of een vergelijkbaar niveau;
 • Technische kennis en ervaring met elektrotechnische installaties;
 • Rijbewijs B (E) en VCA.

Interesse?

Wil jij meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel of whatsapp dan met Marcel van den Bogaart (06-10193934) of mail naar mvandenbogaart@kanterselektro.nl.

Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton, en stuur jouw CV en motivatie waarin jij kort uitlegt waarom jij bij ons wilt werken en jij diegene bent die wij zoeken?

Wij geven binnen 5 werkdagen een reactie.

Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze vacature.

Industriële automatisering

Terug naar overzicht
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then