Wil jij

meewerken

aan de mooiste

engineering

projecten?

ELEKTROMONTEUR UTILITEITSBOUW

Wat doe je als Elektromonteur Utiliteit bij Kanters Elektro?

Kanters Elektro realiseert zeer uiteenlopende elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw. Er is dus altijd werk dat bij je past, dat doen we in overleg. Je werkt zelfstandig of in een team op basis van tekeningen en instructies. Natuurlijk kan je bij je projectleider terecht voor vragen of wanneer je ergens mee zit.

Wij zijn opzoek naar gemotiveerde elektromonteurs van diverse niveaus. Van beginnend hulpmonteur tot eerste-monteur en leidinggevende hoofdmonteur. Je kunt op ieder niveau instappen en doorgroeien. Deze vacature gaat uit van een volleerd Elektromonteur Utiliteitsbouw bij Kanters Elektro. Dit ben je nu al, of dit streef je na voor de toekomst. Samen zorgen we voor jouw ontwikkeling!

Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al meer dan 30 jaar en is actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering. We zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf waar deuren open staan, de sfeer informeel is en waar aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers gewerkt wordt. Met een team van ruim 50 medewerkers die uitblinken in hun vak, combineren we het beste van twee werelden. Een prettige en professionele werkgever met oog voor je persoonlijke ontwikkeling en waar nauwelijks sprake is van verloop. Waar we samen geen uitdaging uit de weg gaan en de afwisselende projecten een goede basis zijn voor een stabiele organisatie. Samen maken we er werk van!

Wat breng je mee als volleerd Elektromonteur Utiliteitsbouw bij Kanters Elektro:

Je hebt gevoel voor techniek, houdt overzicht en met klanten en collega’s omgaan is voor jou geen probleem. Daarnaast heb je:

 • Een diploma op MBO niveau 3 of 4 elektrotechniek of een vergelijkbaar niveau; 
 • Technische kennis en liefst al ervaring met elektrotechnische installaties;
 • Rijbewijs B (E) en VCA-(VOL)

Wat zijn de werkzaamheden als volleerd Elektromonteur Utiliteitsbouw bij Kanters Elektro:

 • Je monteert en installeert elektrotechnische (deel)installaties op basis van tekeningen en lost problemen en storingen op. Als dat nodig is geef je wijzigingen door aan de tekenaar t.b.v. revisie;
 • Je ziet toe op de veiligheid tijdens het werk en de kwaliteit van de installaties. Je werkt volgens de laatste voorschriften en normen;
 • Jij coacht nieuwe hulp- en leerling-monteurs of inleners in de elektrotechniek en leert ze de fijne kneepjes van het vak;

Wat krijg je bij Kanters Elektro als Elektromonteur Utiliteitsbouw:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en je inzet,
  waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten; 
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Aantrekkelijke randvoorwaarden zoals: een eigen bus, mobiele telefoon en werkkleding.

Wil je meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel dan met Maarten Kanters (0413-216900) of mail naar werken@kanterselektro.nl.

Direct solliciteren klik op de sollicitatiebutton, en stuur je CV en motivatie waarin je kort uitlegt waarom je bij ons wilt werken en jij diegene bent die we zoeken?

Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie.

Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze.

Industriële automatisering

Terug naar overzicht
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then