Wil jij

meewerken

aan de mooiste

engineering

projecten?

ELEKTROMONTEUR INDUSTRIËLE AUTOMATISERING - beginnend – eerste monteur – hoofdmonteur

Peter zegt: “Waarom ik al 20 jaar werk bij Kanters? Ik ben hier begonnen als monteur utiliteit, en heb me hier altijd verder kunnen ontwikkelen. Zo ben ik nu hoofdmonteur industriële automatisering en krijg ik de kans om junior engineer te worden. Je krijgt veel vrijheid en vertrouwen. Door het soort werk en doordat je werkt voor verschillende bedrijven, is geen dag hetzelfde. Ook ga je wel eens naar het buitenland. Dan bedoel ik niet alleen Duitsland of België maar ook bijvoorbeeld China. Alle aspecten van het vak komen aan de orde. Daarbij is het echt een familiebedrijf met een grote betrokkenheid en medeleven. Niet alleen met feestjes, maar ook als er minder leuke dingen zijn.  Je kent elkaar, weet wat je aan elkaar hebt en als het nodig is kan er veel!

Wat doe je als Elektromonteur Industriële Automatisering bij Kanters Elektro?

Als elektromonteur in de industriële automatisering werk je onder andere  in de mengvoerindustrie, logistiek,  of levensmiddelenindustrie voor toonaangevende opdrachtgevers. Ook grote spelers in de betonindustrie, milieutechniek en automotive behoren tot onze klantenkring. Een ding is steeds hetzelfde, dankzij jouw kennis en ervaring heeft je klant een goede werkende en betrouwbare installatie.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde elektromonteurs van diverse niveaus. Van beginnend monteur tot eerste-monteur en leidinggevende hoofdmonteur. Je kunt op ieder niveau instappen en doorgroeien. Deze vacature gaat uit van een volleerd Elektromonteur Industriële Automatisering bij Kanters Elektro. Dit ben je nu al, of dit streef je na voor de toekomst. Samen zorgen we voor jouw ontwikkeling!

 

Wat zijn je werkzaamheden als volleerd Elektromonteur Industriële Automatisering bij Kanters Elektro:

 • Je monteert en installeert zelfstandig of met hulp van collega’s (deel)installaties voor de industriële automatisering. Je helpt mee met inbedrijfstellingen of montagewerkzaamheden aan automatiseringsprojecten;
 • Je ontwikkelt jezelf tot de een Field Engineer; een verlengstuk van de algehele engineering;
 • Uitvoeren van of helpen bij I/O test op locatie, samen met de software engineer;
 • Je regelt zelf je materialen, houdt revisietekeningen en overige projectdocumentatie bij.

Wat krijg je bij Kanters Elektro als Elektromonteur Industriële Automatisering:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en je inzet, waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten;
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Aantrekkelijke randvoorwaarden zoals: een eigen bus, mobiele telefoon en werkkleding.

Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al meer dan 30 jaar en heeft ruim 50 medewerkers met vaak lange dienstverbanden. We zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering. We zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf met een dorpsmentaliteit. Er wordt vanuit een mooi en modern pand in Erp  gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en we doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, wordt je geholpen en hebben we oog voor jou als mens. 

We werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar eens naar onze verschillende projecten Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit. Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor je persoonlijke ontwikkeling en waar nauwelijks sprake is van verloop. Daar zijn we trots op; samen maken we Kanters.

Wat breng je mee als volleerd Elektromonteur Industriële Automatisering bij Kanters Elektro:

Je hebt een service,- en oplossingsgerichte houding en al enkele jaren ervaring in de industriële automatisering. Daarnaast heb je:

 • Een diploma op MBO niveau 4 elektrotechniek of een vergelijkbaar niveau;
 • PLC kennis/ervaring (programmeren is een pré, maar je bent in ieder geval in staat om I/O statussen online na te lopen);
 • Rijbewijs B (E) en VCA-(VOL).

Wil je meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel of WhatsApp dan met Maarten Kanters (0413-216900) of mail naar werken@kanterselektro.nl.

Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton, en stuur je CV en motivatie waarin je kort uitlegt waarom je bij ons wilt werken en jij diegene bent die we zoeken?

Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie.

Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze vacature.

Industriële automatisering

Terug naar overzicht
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then