Wil jij

meewerken

aan de mooiste

engineering

projecten?

Elektromonteur Industriële Automatisering

Jan Willem over zijn loopbaan bij Kanters Elektro: “Ik ben op mijn 16e al bij Kanters Elektro gaan werken en werd door André en Koen altijd gestimuleerd om te blijven leren en mijzelf verder te ontwikkelen. Daar kreeg ik de ruimte en het vertrouwen voor. Op enig moment wilde ik toch eens ergens anders werken. Dat heb ik nog geen twee jaar gedaan. Het contact bleef en het kriebelde, daarom ben ik weer teruggekomen. Wij maken c.q. doen hier heel mooi en afwisselend werk. Daar komt bij dat het door de sfeer en mijn collega’s voelt als thuiskomen bij familie. Dat maakt dat ik met heel veel plezier bij Kanters Elektro werk.”

Wat doe jij als Elektromonteur Industriële Automatisering bij Kanters Elektro?

Jij weet van aanpakken en voelt jezelf thuis bij een Brabants familiebedrijf. Voor jou is plezier, collegialiteit en kwaliteit leveren belangrijk. Als elektromonteur in de industriële automatisering werk jij onder andere in de mengvoerindustrie, logistiek, of levensmiddelenindustrie voor toonaangevende opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Ook grote spelers in de betonindustrie, milieutechniek en automotive behoren tot onze klantenkring. Field engineering maakt onderdeel uit van jouw werkzaamheden. Een ding is steeds hetzelfde: dankzij jouw kennis en ervaring heeft jouw klant een goede werkende én betrouwbare installatie.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde elektromonteurs van diverse niveaus. Van beginnend monteur tot eerste-monteur en (leidinggevende) hoofdmonteur. Jij kunt op ieder niveau instappen en doorgroeien. Deze vacature gaat uit van een volleerd elektromonteur industriële automatisering bij Kanters Elektro. Dit ben jij nu al, of dit streef jij na voor de toekomst. Samen zorgen wij voor jouw ontwikkeling!

Wat zijn jouw werkzaamheden als Elektromonteur Industriële Automatisering bij Kanters Elektro?

 • Jij monteert en installeert zelfstandig of met hulp van collega’s (deel)installaties voor de industriële automatisering. Jij helpt mee met inbedrijfstellingen of montagewerkzaamheden aan automatiseringsprojecten;
 • Jij ontwikkelt jezelf tot de field engineer; een verlengstuk van de algehele engineering;
 • Uitvoeren van of helpen bij I/O test op locatie, samen met de software engineer;
 • Jij regelt zelf jouw materialen, houdt revisietekeningen en overige projectdocumentatie bij.

Wat krijg jij bij Kanters Elektro als Elektromonteur Industriële Automatisering?

 • Goed gereedschap, materiaal en gebruik van de nieuwste technieken;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en jouw inzet,
 • waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten;
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Aantrekkelijke randvoorwaarden zoals: een eigen bus, mobiele telefoon en werkkleding.

Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al 35 jaar en heeft ruim 50 medewerkers die vaak al lang hier werken. Wij zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering, Wij zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf. Er wordt vanuit een modern en goed uitgerust pand in Erp gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en wij doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, word jij geholpen en hebben wij oog voor jou als mens. Wij werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar eens naar onze verschillende projecten Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit. Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daar zijn wij trots op, samen maken wij Kanters.

Wat breng jij mee als Elektromonteur Industriële Automatisering bij Kanters Elektro?

Jij hebt een service,- en oplossingsgerichte houding en al enkele jaren ervaring in de industriële automatisering. Daarnaast heb jij:

 • Een diploma op MBO niveau 3 of 4 elektrotechniek, industriële automatisering of een vergelijkbaar niveau;
 • PLC kennis/ervaring (programmeren is een pré, maar jij bent in ieder geval in staat om I/O statussen online na te lopen);
 • Rijbewijs B (E) en VCA.

Interesse?

Wil jij meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel of whatsapp dan met Manouk Lips (06-51710093) of mail naar mlips@kanterselektro.nl

Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton, en stuur jouw CV en motivatie waarin jij kort uitlegt waarom jij bij ons wilt werken en jij diegene bent die we zoeken? 

Jij krijgt binnen 5 werkdagen een reactie.

Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze. vacature.

Industriële automatisering

Terug naar overzicht
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then