Wil jij

meewerken

aan de mooiste

engineering

projecten?

Conciërge - Assistent Magazijnbeheerder

Wat doe je als conciërge? 

Je hebt geen zin om achter de begonia’s te verpieteren en wilt jezelf graag nog een paar uur per dag verdienstelijk maken. Je werkt op oproepbasis samen met onze magazijnbeheerder Twan, waarbij jouw werkzaamheden en werktijden steeds per dag of week worden afgestemd. Je werkzaamheden bestaan onder ander uit: 

  • Het wegbrengen en ophalen van materialen; - Kleine reparaties, onderhoud aan gereedschappen, machines, gebouwen en wagenpark.
  • Opruimen en onderhouden van het buitenterrein.
  • Lichte magazijnwerkzaamheden (als uitgifte van materialen aan collega’s en klanten, ontvangst goederen van leveranciers).
  • Assisteren bij het keuren van eigen gereedschap; - Andere voorkomende werkzaamheden.  

Wat breng je mee:

Je bent handig en weet van aanpakken. Omgaan met klanten en collega’s is voor jou geen probleem. Daarnaast heb je:

  • Rijbewijs B en E,  als je VCA hebt dan is dat een pré;
  • Lichamelijk fit;
  • Technisch inzicht, twee rechter handen en liefst gevoel voor elektrotechniek;
  • Netjes en verzorgd en je kunt met klanten en leveranciers omgaan.

Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al 35 jaar en heeft ruim 50 medewerkers die vaak al lang hier werken. Wij zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering, Wij zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf. Er wordt vanuit een modern en goed uitgerust pand in Erp gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en we doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, word je geholpen en hebben we oog voor jou als mens. Wij werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar ons naar onze verschillende projecten Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit. Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daar zijn wij trots op, samen maken wij Kanters.

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met onze Recruiter Marcel van den Bogaart (06-10193934). Direct solliciteren kan ook, stuur je cv en korte motivatie naar werken@kanterselektro.nl

Industriële automatisering

Terug naar overzicht
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then